KaRa-logo
  KAURISRANNAN RATSASTAJAT - VIRTUAALISEURA VUODESTA 2005

INDEX
      :: etusivulle

JÄSENET
      :: jäseneksi
      :: jäsenlista

TOIMINTA
      :: valmennukset
      :: kilpailut
      :: tulokset

YHTEYSTIEDOT
      :: Kerppa, VRL-0631
      :: kara@kerppa.net

Kaurisrannan Ratsastajat, eli tutummin vain KaRa, on aktiivinen ja lämminhenkinen seura joka sopii ratsastajalle kuin ratsastajalle karvoihin katsomatta - emmekä hyljeksi ravipuolen osaajiakaan. Olemme painottuneet porrastettuihin kilpailuihin sekä askellajiratsastukseen! Seura pyrkii järjestämään useammat kilpailut kuukaudessa, hieman lajeja vaihdellen ja yleisön toiveita kuunnellen, kuitenkin pääpaino koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa, luokkia tulee olemaan laajalti, jotta jokainen pääsisi mukaan kilpailemaan juuri itsellensä sopivaan luokkaan, tämän lisäksi valmennustoiminta alkaa pikkuhiljaa käynnistymään ja seuralaisilla onkin jatkossa mahdollisuus valmentautua etenkin näissä olympialajeissa, jotka ovat kilpailukalenterissammekin pääpainona.

Virtuaalinen ratsastusseura Kaurisrannan Ratsastajat (KaRa) on perustettu keväällä 2005, jolloin perustajana toimi Inah. Sittemmin seura on kokenut kaksi omistajanvaihdosta, ensin seura siirtyi Inahilta kahdelle uudelle omistajalle elokuussa 2005, jolloin saappaisiin astuivat Destry sekä Laramie. Laramie sitten katosi jossain vaiheessa kuvioista ja pikkuhiljaa Destryltä loppui sekä aika että kiinnostus seuran ylläpitämiseen. Alkukeväästä 2006 seura vaihtoi siis jälleen omistajaa, ja pitkäikäinen seuralainen siirtyi homman ohjaksiin, tavoitteena pitää seura aktiivisena ja ihmisten tietoudessa jatkossakin!

Kaikki kyselyt seuran jäsenyyksistä sekä muusta toiminnasta suoraan osoitteeseen kara@kerppa.net!

Iloista kevättä kaikille, toivottaa seuran pitäjä, Kerppa (VRL-0631)

päivitetty viimeksi 15.02.2009 - kisoista hieman tuloksia

UUTTA! Kaikki seuralaiset voivat nyt napata KaRan bannerin sivuilleen ja linkittää sen tähän etusivulle, mikäli näin tahtovat:
KaRa-banneri