virtuaalitalli - a sim-game stablePOEM'S WARMBLOODS ON HIEMAN VAIHTANUT OSOITETTA, NYKYÄÄN LÖYDÄT MEIDÄT OSOITTEESTA http://www.kerppa.net/virt/!!

Toivotan sinut erittäin tervetulleeksi uudelleen pystytettyyn Poem's Warmbloodsiin. Meillä Poemsissa kasvatetaan kaikennäköisiä puoliverirotuja, ja tänne muuttikin roppakaupalla omistamiani puoliverisiä, rotuina ainakin trakehner, oldenburg, holstein, anglotrakehner sekä suomalainen puoliverinen. Hevoset ovat siis vain muuttaneet tallista toiseen, kun edelliset kotitallinsa, ST Zeni sekä RDN Hevoskasvatus keskittyvät vähän harvinaisempien rotujen kasvatukseen poikkeuksena, että RDN:ään jäi westfalenit sekä irish sport horset.

Poems on alunperin perustettu Alhipan toimesta alkuvuodesta 2004, ja jonkin aikaa toimittuaan lopetti toimintansa ja hevoset muuttivat Alhipan toiselle tallille asumaan. Tuohon aikaan Poemsissa kasvatettiin suomalaisia puoliverisiä sekä ratsuponeja. Nykyäänkin saattaa tammoista muutama ratsuponi syntyä, mutta ne tulevat oletettavasti kuitenkin ST Zenin kasvattajanimen alle.. asiaa ei ole vielä lukkoon lyöty.

Poemsin tilalla on muutama suuri laidun lähinnä tammojen ja varsojen käyttöön, muutama iso ruohotarha oriiden käyttöön sekä useita melko pieniä putkitarhoja tallin kupeessa, jossa oriit ja jotkut tammoista pääasiassa aikansa viettävät. Tarhoja ei ole tarpeeksi siihen, että hevoset saisivat olla kokopäiväisesti ulkona, vaan tarhavuorot vaihtelevat kolmen ja kuuden tunnin välillä - kun taas laitumella olevat tammat saavat olla ulkona läpi päivän.

Toivon, että viihdyt tallilla, ja että tulet käymään toistekin!

♥ : Kerppa ja puoliveriset

Äänestä Poemsia VRL:n tallilistalla!

© ulkoasu & tekstit >> Kerppa, kuvat >> Kerppa