virtuaalitalli - a sim-game stable

DRI COLOGNE
Meidän kaikkien rakastama ori laukkasi vihreämmille laitumille hieman ennen 36:tta syntymäpäiväänsä, Camu ehti jättää hienon jälkeläiskaartin edustamaan linjaansa ja sitä jäävätkin kaipaamaan minun lisäkseni myös koko jälkikasvu. Camu teki suuren työn virtuaalisen westfalenin elvyttämisessä ja parantamisessa - kiitos siitä ja kaikista ikimuistettavista hetkistä, jotka sain kanssasi kokea! Nyt sinulla on rauha ja vanhenemisesta johtuneet kivut poissa.klikkaamalla näet kuvan oikeassa koossaan

ROTU: westfalen
SUKUPUOLI: ori
SYNTYNYT: 20.07.2002 VHKR
KUOLLUT: 04.07.2005
SÄKÄKORKEUS: 160cm
VÄRI: rautias
MERKIT: prsti vej+vtj psk vko
OMISTAJA: Kerppa, RDN Hevoskasvatus
KASVATTAJA: Kerppa, Stall Imladris
KOULUTUS: Ko Vaativa B, Re 130


LUONNE

Camu on kiltti, hyvinkasvatettu ja kaikinpuolin lempeä hevonen. Joskus se saattaa ummistaa silmänsä, kun sitä rauhallisesti harjailee. Camulta ei niitä orimaisia piireitä hirveämmin löydy.. vaikka tietenkin jokaisella tammalle täytyy ilmoittaa olemassaolosta :) Camulle pärjää kokemattomampikin hoitaja, kunhan vain on päättäväinen ja muistaa, että tämäkin hevonen jossain sielunsa sopukoissa on ori. Poika on siitä mukava kapistus, että se on myös luotettava, ei säiky eikä pukahda oikeastaan mistään, ja etenee rohkeasti ja vakaasti. Oppivaisena hevosena Camu on myös erinomainen porttien ja salpojen avaaja, joten ovet ja portit täytyy aina sitoa kiinni myös narulla/ketjulla!

Camu voi ratsastaessa olla välillä tosi kuuma, niinpä sen selkään ei kannatakaan aivan arkojen tai osaamattomien ihmisten kavuta. Kun Camun saa tajuamaan kuka tässä touhussa oikein määrää, niin sen saa kulkemaan todella hyvin - osaamista ja intoa Camulta nimittäin löytyy! Camu on erittäin monipuolinen ratsu; siltä sujuvat niin esteet kuin koulukin. Koulussa siltä löytyy aina jokin viimeinen show-vaihde minkä se sitten heittää kisoissa päälle ja esteradoilla tuntuu, että sitä ei kertakaikkiaan pysäytä mikään! Camu on todella hevonen, joka vaatii ratsastajaltaankin vähän panostusta, myös askellajiensa suhteen, sillä varsinkin pojan ravi on aika kamalaa ennenkuin siihen tottuu. Vaikka Camu ei kovin iso olekkaan, on sen askeleet silti kuin vartamerilaivalla..!


JÄLKIKASVU

KILPAILUMENESTYS
  • 23.04.'03 Laitakujan KK, harj. este 130-140cm, 1/22
  • 17.05.'03 Laitakujan KK, kenttä He A-Me 110-Re 120, 1/25
  • 20.05.'03 Laitakujan KK, KRJ Vaa B, 4/30
  • 28.07.'03 Laitakujan KK, koulu Vai B, 2/12
  • 30.07.'03 Laitakujan KK, kenttä Va B-Me 120-Re 130, 4/14
  • 03.08.'03 Magicmoon's Stable, este 130-140cm, 2/15

SUKUTAULU

isä:
Braveheart II
ii. The Brave One iii. -
iie. -
ie. Herzlich iei. -
iee. -
emä:
Talzanna
ei. Ehrentusch eii. Tuscheimer
eie. Blume
ee. Affekt eei. Remonilit
eee. Diadora


© ulkoasu & tekstit >> Kerppa, kuvat >> Kerppa