ETUSIVU    -    HEVOSET    -    KASVATUS    -    E-MAIL

virtuaalihevonen

ASTRO BOY

JÄLKELÄISET & SUKU - KILPAILUT - PÄIVÄKIRJA

# Astro Boy - VH-46195
# exmoorinponi, ori
# syntynyt 03.07.2008 VHKR
# omistaja Kerppa, RDN Hevoskasvatus
# kasvattaja Raven Ratsutila
# tummanruunikko, 127cm
# ko Helppo B, re 80, noviisi valjakko
# yleispainoitteinen, myös siitoskäytössä
# ei mainittavia saavutuksia

Astro on rehellinen ja suorasukainen, kuitenkin ihan ystävällinen ja seuranhaluinen oripoika. Se on joissain määrin aivan kuin emänsä, siltäkin saa juuri sitä, mitä tilaa - kun itse olet rauhallinen ja ystävällisen jämäkkä Astroa kohtaan, käyttäytyy jätkäkin järkevästi eikä hötkyile turhia, mutta jos olet vähääkään kireänä tai kiireisenä, näkyy se myös pojassa, ja silloin se osaa olla hyvinkin rasittava reagoidessaan jokaiseen kuulemaansa ääneen ja vain pyöriessään ympyrää tietämättä mitä tekisi. Muille hevosille jäppinen tykkää aina vähän jutella, sille on se ja sama, onko juttukaveri ori vai tamma, sen mielestä on vain mukavaa, että on joku, jolle vähän hörädellä.. Astrosta puuttuukin hieman itsesuojeluvaistoa, kun se saattaa (päästessään) mennä aivan vanhemman, isomman ja voimakkaamman orin turvan eteen kyselemään kuulumisia - pari kertaa sen kanssa onkin tullut paniikkitilanne, kun huomataan, että nyt se on taas jossain (poika on erinomaisen näppärä karkaamaan tarhasta, ja tykkää käydä muita aidan toiselta puolelta sitten moikkaamassa) kerjäämässä tietämättänsä turpiin. Taluttaessa ei tarvita mitään kommervenkkejä, Astro käyttäytyy kauniisti eikä revi ja riuhdo tai esitä mitään.

Jos vähääkään olet siis kireänä, kannattaa Astron hoitaminen suorittaa pesupaikalla, ettei se pääse hyörimään ja hermostuttamaan sinua lisää, mutta mikäli kaikki on kunnossa, voi pojan vallan mainiosti harjailla ja laittaa kuntoon karsinasssakin, eikä sitä välttämättä tarvitse edes kiinni sitoa, kunhan varmistaa, ettei se lähde karsinasta tutkimusreissulle pitkin tallia. Kavioiden putsauksessa on ollut pojan kanssa pienestä pitäen ongelmia, ja sen kanssa täytyykin olla aina erityisen tarkka, ettei poika pääse tekemään typeryyksiä tai riuhtaisemaan jalkaansa otteestasi - koska sitten se tekee sitä taas jonkun aikaa ihan urakaksi asti.. kengittäjälle tosin jätkä on harvemmin lähtenyt ryppyilemään, mutta se onkin kerran saanut kengittäjältä sellaisen käsittelyn, että muistaa sen varmasti lopun elämäänsä! Astro on myös varsinainen vesipeto, se rakastaa jokaista vesilätäkköä, jota se saa turvallansa tökkiä ja etusillaan kuopsuttaa, ja varsinkin kuraisella kelillä on jätkä aina tarhasta tullessa sen näköinen, kuin sitä ei olisi vuoteen harjattu, saatika sitten pesty..

JÄLKIKASVU, JALOSTUSINFO & SUKU

15.07.2008 tamma Rosy of Radon, e. Admiral's Daughter
24.11.2008 ori Astor of Radon, e. Lady Wonder

astutusmaksu 200v€, varsamaksu 250v€ elävästä varsasta
käytettävissä oman rotunsa tammoille, harkinnanvaraisesti myös risteyksiin ja vrp-jalostukseen

Dobbin
126cm, tummanruunikko
exmoorinponi

tuntematon
EVM
exmoorinponi

tuntematon
exmoorinponi, EVM
tuntematon
exmoorinponi, EVM
tuntematon
EVM
exmoorinponi
tuntematon
exmoorinponi, EVM
tuntematon
exmoorinponi, EVM
Rheanna
126cm, ruunikko
exmoorinponi
Falcon
EVM
exmoorinponi
Saffron
exmoorinponi, EVM
Lady Estella
exmoorinponi, EVM
Raindrops on Roses
EVM
exmoorinponi
Painted Robin
exmoorinponi, EVM
Madena
exmoorinponi, EVM

KILPAURA & MENESTYS LUKUINA

KRJ kisoista voittoja 0, sijoituksia 0

Muut kilpailemiset:
~ ei vielä kilpaillut

PÄIVÄKIRJA JA HOITO-OHJEET

~ ei vielä juttuja päivyrissä

  AAMU PÄIVÄ ILTA
HEINÄ 2kg 1kg 2kg
MYSLI 0,5l 0,5l 0,5l
PRIX 0,5l 0,5l 0,5l
LESE + PELLAVA - - 0,5l
MELASSI 0,25l    
KIV. 1,5dl - -
  • sateella vihreänharmaa sadeloimi
  • -5-+5 asteessa kevyesti topattu kaulakappaleellinen vihreä sateenkestävä loimi
  • -5 astetta ja kylmemmällä vihreämusta toppaloimi kiinteällä kaulakappaleella
  • kävelykoneeseen villaloimi päälle, jos on kovin viileä tai kostea ilma
  • ei extraheinää!

 

Sivuston suunnittelu ja toteutus © Kerppa, ethän kopioi mitään ilman lupaa. Kuvien © EPS, kiitos luvasta! Kaikki tämä on virtuaalista, eikä kuvissa esiintyvä hevonen liity mitenkään sivulla löytyviin tietoihin! This is a sim-game horse and the facts in this page aren't related to the horse in the pictures! Pictures © EPS, thanks for Your permission..