ETUSIVU    -    HEVOSET    -    KASVATUS    -    E-MAIL

virtuaalihevonen

BATHILDA VON RADON

JÄLKELÄISET & SUKU - KILPAILUT - PÄIVÄKIRJA

# Bathilda von Radon - VH04-048-6254
# westfalen, tamma
# syntynyt 11.05.2008 YIL (ikä)
# omistaja Kerppa, RDN Hevoskasvatus
# kasvattaja RDN Hevoskasvatus
# ruunikko, 163cm
# ko Vaativa B, re 130
# este-/kenttäpainoitteinen, siitoskäytössä
# ei mainittavia saavutuksia

JÄLKIKASVU, JALOSTUSINFO & SUKU

27.12.2008 tamma Baltelda von Radon, i. Umfangreich
01.05.2014 tamma Poem's Amour, i. Don Ares
20.06.2014 ori Hypnos de Poemé, i. Hyperion NON
16.08.2014 ori Warezeit de Poemé, i. Warcraft SWA

tammasta on mahdollisuus saada tilausvarsoja
orivalintana westfalen, täysverinen, muut pv-rodut sekä rp- ja wpb-jalostukseen hyväksytyt orit

Kashmire
164cm, tummanruunikko
westfalen

Kasmir
167cm, tummanruunikko
westfalen, EVM

King Concert
westfalen, EVM
Kenda
westfalen, EVM
Riosealita
160cm, ruunikko
westfalen, EVM
Rocked N Steady
westfalen, EVM
Xenia
westfalen, EVM
Ballettänzerin
160cm, punaruunikko
westfalen
Sir Donovan
166cm, ruunikko
westfalen, EVM
Sir Hamis xx
englantilainen täysverinen, EVM
Karneval
westfalen, EVM
Fürst Klasse
161cm, rautias
westfalen, EVM
Mastermark
westfalen, EVM
Spiel Mit Mir
westfalen, EVM

ii. Kasmir (167cm, tummanruunikko) oli luonteeltaan vilkas, mutta kuuliainen, se kilpaili kenttäratsastuksessa kansallisella tasolla kohtalaisella menestyksellä ja jätti jälkeensä useamman hienon kenttähevosen sekä vielä enemmän harrastehevosia.

iii. King Concert (169cm, musta) oli hyvin isoraaminen, mutta silti kevyesti liikkuva kouluhevonen, joka oli suosittu myös jalostuksessa. Sille tuotiin paljon eritasoisia tammoja ja tämä näkyy myös jälkeläisissä, niitä on varsin isolla skaalalla harrastehevosesta kansainvälisen tason kilpahevoseen..

iie. Kenda (164cm, ruunikonkimo) sai osakseen paljon huomiota nuorten hevosten luokissa ja olikin hyvin lupaava tamma etenkin kenttäpuolelle. Rohkeutta ja temperamenttia löytyi vaikka muille jakaa, mutta lopulta se osoittautui turhan hankalaksi ratsuksi omistjalleen, joka ei kuitenkaan tahtonut myydä tammaa, vaan jätti sen jalostukseen.

ie. Riosealita (160cm, ruunikko) oli piensiittolan kasvatti, joka myytiin kilparatsastajalle 6-vuotiaana tehtyään jo pari varsaa kasvattajalleen. Nämä varsat jäivätkin tamman ainoiksi. Iloinen ja ystävällinen Riosealita kisasi alue-kansallisissa kilpailuissa niin esteillä kuin kenttäratsastuksessakin, muttei koskaan ollut mikään huippuhevonen.

iei. Rocked N Steady (165cm, rautias) oli ison siittolan kasvatti, jossa asui myös koko ikänsä. Sitä ratsasteltiin harvakseltaan nuoruusvuosien jälkeen, lähinnä laitettiin kuntoon oriparaateja ja muita varten. Viisi- ja kuusivuotiaana se osallistui kyllä nuorten hevosten esteluokkiin hätyytellen kirkkainta kärkeä, muttei koskaan ollut itse se kirkkain tähti. Oria käytettiin jalostuksessa tasaisesti koko elämänsä ajan, mutta sille ei kuitenkaan kertynyt kovin suurta jälkeläismäärää.

iee. Xenia (163cm, tummanruunikko) oli suurisydäminen tamma, jonka päätoimi oli emänä oleminen, ja sen se myös teki hyvin. Kyllä se osasi ratsastajan selässään pitää ja mennä pyydettyä askellajia, muttei koskaan tullut sen kummemmin koulutetuksi. Sillä on kaksi jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä, muut orijälkeläiset ovat ruunattuja ja tammavarsoja se sai vain kaksi.

ei. Sir Donovan (166cm, ruunikko) oli varsin pidetty ori energisen luonteensa ja erinomaisen keskittymiskykynsä takia, joiden vuoksi se loisti myös esteradoilla. Ori sai erinomaiset arvostelut rakenteestaan ja se jättikin jälkeensä kaksi jalostukseen hyväksyttyä oria sekä liudan tammoja. Suorituskyvyltään jälkeläiset olisivat voineet olla parempiakin, mutta oli joukossa myös muutamia isojen ratojen menijöitä sekä yksi kenttäkilpailuissa kansainvälisellä tasolla kisannutta.

eii. Sir Hamish xx (167cm, musta) vietti nuoruusvuodet laukkaradoilla kisaten risuesteluokissa, muttei ollut koskaan erityisen hyvä lajissa - hyppääminen onnistui kyllä, mutta vauhti vain ei riittänyt. Sittemmin sitä koulututettiin uudelleen ja tehtiin tästä nöyrästä orista kansallisen tason kenttähevonen, jolloin löytyi myös laji, jossa ori niitti hieman menestystäkin. Jälkeläisiä sillä on vain muutama, mutta jokainen näistä on osoittanut erinomaista kapasiteettia.

eie. Karneval (163cm, ruunikko) asui isohkossa siittolassa, se koulutettiin kyllä 3-vuotiaana ratsuna olemisen perusteisiin, mutta ei koskaan käynyt kilpailuissa. Rakenteeltaan se oli varsin korrekti, luonteeltaan hieman hapan, mutta jätti jälkeensä hyviä varsoja, joista monet menestyivät myös vähän isommissakin luokissa.

ee. Fürst Klasse (161cm, rautias) oli herkkä tamma, jonka kanssa sai aina olla varpaillaan, ettei vain tehnyt mitään mistä tamma olisi vetänyt herneet. Se oli varsin hyvä kansallisen tason kilpahevonen kilpaillen 130-140-luokissa ja onnistuessaan otti lähes aina ruusukkeen mukaansa. Herkän luonteensa vuoksi tosin suorittaminen oli varsin epätasaista. Tamma sai elämässään kolme varsaa, yhden nuorena ja kaksi kilpauransa jälkeen.

eei. Mastermark (165cm, rautias) oli suurlupaus ja myytiin varsana isolla rahalla osaaviin käsiin koulutukseen ja oritestivalmisteluihin. Valitettavan tapaturman johdosta se ehti kyllä suorittaa oritestin hyvin arvosanoin ja saamaan jalostusluvan, mutta koskaan siitä ei tullut enää kilpahevosta. Melko temperamenttinen ori sai lopulta itselleen tammalauman, jonka kanssa laiduntaa, koska se havaittiin lähes ainoaksi tavaksi pitää hevosen pää kunnossa.

eee. Spiel Mit Mir (158cm, ruunikko) on pikkukisoja kiertänyt, lupsakkaluontoinen tamma, joka ei tunnu hätkähtävän mistään. Se on osittain ratsastuskoulun opetuskäytössä, osittain omistajansa harrastekisaratsuna ja kilpaileekin monipuolisesti niin koulu-, kenttä- kuin esteratsastuksessakin. Kapasiteettia tammalla ehkä olisi ollut suurempaankin, mutta omistajalla ei ollut tarvetta lähteä kokeilemaan mitään isoa, joten tamma sai tyytyä kilpailemaan suurimmillaan 110-luokissa - lähes aina kuitenkin sijoittuen. Se sai ainoastaan yhden elävän varsan, vaikka astutettiin useamman kerran.

KILPAURA & MENESTYS LUKUINA

Ominaisuuspisteet porrastetuissa kilpailuissa

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 2543.98
Nopeus ja kestavyys: 643.95
Kuuliaisuus ja luonne: 1419.63
Tahti ja irtonaisuus: 0.00
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Hevonen on esteratsastuksessa vaikeustasolla 8 ja kenttäratsastuksessa vaikeustasolla 7

Muut kilpailemiset:
~ ei vielä kisannut

PÄIVÄKIRJA JA HOITO-OHJEET

~ ei vielä merkintöjä

  AAMU PÄIVÄ ILTA
HEINÄ 2kg 2kg 3kg
KAURA 1l 1l 1l
PRIX 1l 1l 0,5l
LESE + PELLAVA - - 0,5l
MELASSI 1l    
KIV. 1,5dl - -
  • kesällä sateella sekä +5-+15 asteessa punavihreä ohut sadeloimi
  • -5-+5 asteessa hieman topattu v.vihreäruudullinen sadeloimi
  • -5 astetta ja kylmemmällä v.punavihreä toppaloimi ja jos yli -15 astetta, niin kaulakappale
  • riimu aina pois sekä kävelykoneessa, että tarhassa
  • etusiin pintelit ja buutsit tarhaan ja kävikseen
  • kävelykoneeseen villaloimi päälle, jos on kovin viileä tai kostea ilma

Sivuston suunnittelu ja toteutus © Kerppa, ethän kopioi mitään ilman lupaa. Kuvien © JHT, kiitos luvasta! Kaikki tämä on virtuaalista, eikä kuvissa esiintyvä hevonen liity mitenkään sivulla löytyviin tietoihin! This is a sim-game horse and the facts in this page aren't related to the horse in the pictures! Pictures © JHT, thanks for Your permission..