etusivu hevoset kasvatus e-mail

virtuaalitalli - a sim-game stable

Toivotan sinut erittäin tervetulleeksi uudelleen pystytettyyn Poem's Warmbloodsiin. Meillä Poemsissa kasvatetaan kaikennäköisiä puoliverirotuja, ja tänne muuttikin roppakaupalla omistamiani puoliverisiä, rotuina ainakin trakehner, hannover, holstein, anglotrakehner sekä suomalainen puoliverinen.

Poems on alunperin perustettu Alhipan toimesta alkuvuodesta 2004, ja jonkin aikaa toimittuaan lopetti toimintansa ja hevoset muuttivat Alhipan toiselle tallille asumaan. Tuohon aikaan Poemsissa kasvatettiin suomalaisia puoliverisiä sekä ratsuponeja.

Poemsin tilalla tammat ja varsat majailevat lähinnä laitumilla ja pihattoalueilla, tammavarsat saavat olla pitkälti emiensä kanssa samassa laumassa niin kauan kun meillä asuvat, orivarsat erotetaan tammoista kun rupeavat tajuamaan sukupuolensa. Orit viettävät aikansa talleissa ja tarhaavat mahdollisimman paljon, vuorotellen hiekka- ja nurmitarhoihin pääsystä. Varsomisen lähestyessä tammat tuodaan talliolosuhteisiin, jolloin on helpompi valvoa varsomisen edistymistä, mutta palautetaan varsan kera takaisin omaan laumaansa kunhan on varmistettu että kaikki on hyvin sekä emällä että varsalla.

Toivon, että viihdyt tallilla, ja että tulet käymään toistekin!

♥ : Kerppa ja puoliveriset

© ulkoasu & tekstit >> Kerppa, kuvat >> Kerppa